Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17. April 2009, 23:33
etXeberria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
etXeberria etXeberria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Zuppa Mod

Tecrübe Puanı: 30
etXeberria has a reputation beyond reputeetXeberria has a reputation beyond reputeetXeberria has a reputation beyond reputeetXeberria has a reputation beyond reputeetXeberria has a reputation beyond reputeetXeberria has a reputation beyond reputeetXeberria has a reputation beyond reputeetXeberria has a reputation beyond reputeetXeberria has a reputation beyond reputeetXeberria has a reputation beyond reputeetXeberria has a reputation beyond repute

Büyükşehir Bld. v Galatasaray

Az önce B.Belediye Antep maçının özetlerini izledim. Bu kadar beceriksizlik olamaz, iki takımda 10larca net gol pozisyonu yakalamış ve maçtan ancak 2 gol çıkmış. Galatasarayda malum geçen haftaki olaylı maç ve lincolunun devam eden huysuzluğu takımı olumsuz etkileyecektir. Ardanın yokluğu B.Belediyenin beceriksizliği gibi etkenleri göze alırsak under bahsi uygun gözüküyor.
2.5 under
veya daha güvenelir 3,5 under

Ligin son haftaları yaklaşıyor, hemen her takımın ya kume dusme ihtimali var yada sampiyonluk veya uefa şansı var. Bu haftalarda hiç bir takım evindeki maçları vermek istemeyecektir. Genel olaak evsahibi takımların daha şanslı odugunu dusunuyorum.
Kocaelinin yükselen formu ankaragücü ve beşiktaş yenilgileri ile kırıldı, kocaelinin denizli deplasmanı ve ardından evinde yapacağı antalya maçı ile birlikte lige havlu atacağını tahmin ediyorum. cadı kazanına düştü düşecek olan denizli evinde kocaelisporu yenecektir. keza antalyaspor evinde ligin orta sıra takımı kayseriyi yenerek rahat bir nefes alacaktır. Ankaragücü Eskişehir maçı ise çok zor bir maç. Ankaragücü kendini düşme potasının bir adımda olsa üstüne çıkarmak istiyor, bunu son haftalarda gösterdikleri agresif-hırslı mücadelelerinden anladık, fakat eskişehirspordaki yula faktoru herzamnki gibi kafaları karıştırıyor. Baskı kuran bir ankaragücü ve hızlı bir yula, bu maçta 2 tarafında goller bulacağını düşünüyorum over 2.5 bahsi uygun görünüyor.