Zor bir program var c.tesi günü. Kısa geçmeği tercih ediyorum.
Aston Villa v West Ham
Tahmin:
>Aston Villa Kazanır @ 1.65
Aston Villa'da bir kaç oyuncunun durumları maç saati belli olucak. Laursen dışında kesin bir eksiklik yok.
West Ham'da Cole(f) ve Ashton(f) kesin olarak yoklar. Bir kaç oyuncunun da durumu maç saati belli olucak.
Aston Villa çok iyi girdiği sezonda , şampiyonlar ligi hesapları yaparken , düşüş sonrası UEFA sırasında buldu kendini. Son haftalarda çok zorlu fikstürü vardı ve artık dur demek zorundalar. Yoksa UEFA sıralamasıda kaçıcak. WestHam'da özellikle hucumdaki çeşitlilik minimum durumda. Ligde iyi durumdalar, UEFA şansları var ama bence gidemiycekler. Aston Villa uzun süre sonra galip gelerek , seriyi bozar.
Middlesbrough v Fulham
Tahmin:
>2.5 Gol Altı @ 1.61
Boro'da O'neill(os) ve Pogatetz(d) önemli eksikler. Fulham'da eksik yok , tam kadrolar..
Boro geçen hafta çok önemli bir galibiyet aldı Hull karşısında ve bu ligde kalabilmek yolunda önemli bir 3puandı. Ancak ben oynadıkları futbolu hala begenmiyorum. Bu gidişlede düşücekler zaten.
Fulham , ligin iyi takımlarından , geçen hafta City deplasmanındada galip gelmeyi başardılar. Ligdeki hedefleri rahat bir şekilde ligi bitirmekti ve fazlasıyla bunu başarıcaklar. Ancak onlarda ne kadar iyi şekilde ligi bitirirsek o kadar iyi düşüncesine sahipler. Boro şiddetle puana ihtiyacı olsada , Premier Lig'te , rahat olan takım maçı bırakmıyor. Zor , sert maç olur. Atan kazanır.
Diğer 3maç oldukça zor. Hangi takım galip gelirse diğerini baskının içine atarken , kendisi sevinicek , 3ihtimal ,herşey olabilr, uzak durmak lazım.
|