Almeria v Osasuna
Osasuna takımı bu sezon çok güzel maçlar çıkartıyor ve taraftarlarına güzel bir futbol izlettiriyor. Ben onları bu ligin en iyi top oynayan 3 takımından biri olarak görüyorum. Almeria takımının konumu çok ama çok kritik. Mutlaka üç puan almaları gereken bir maç. Çünkü onlarda her an ligden düşebilirler. Açık futbol oynayan Osasuna karşısında bol gollü bir maç çıkaracaklardır.
Tahminim: Üst
Espanyol v Racing Santander
Ben bu hafta ligin en alt sırasında bulunan Espanyol takımının bu maçı kazanmasını bekliyorum. Bir maç kazanıp bir maç kaybeden Santander takımı da çok dengesiz bir takım görüntüsü çiziyor. Ev sahibi takımı yabana atmayalım.
Tahminim: 1
Valladolid v Villarreal
Hafta içi şampiyonlar liginden elenen yorgun ve moralsiz Villarreal takımında işler yolunda gitmiyor. Son yaptıkları lig maçında da kendi evlerinde Malaga takımına yenildiler. Büyük düşüş yaşanıyor. Ligin başında ve geçen sene ligde fırtınalar estiren Villarreal takımından eser kalmadı. Valladolid takımı da son üç haftadır mağlup oluyorlar. Taraftarlarının tepkilerinde bu hafta kurtulmak için bu maçı kazanmak istiyorlar. Yine de uzak durulması gereken bir maç olmakla beraber garanticiler çifte şans oynasınlar.
Tahminim: 10 ÇŞ
|