R. Betis v Valencia
Valencia hafta sonunda sahasında Sevilla***8217; yı ağırlamıştı. O karşılaşmada geriye düşseler de maçı 3-1 kazanmasını bildiler. Lig sıralamasında Şampiyonlar ligi eleme karşılaşması oynamayı hedefleyen konuk ekip bu zorlu deplasmandan da başarılı bir sonuçla dönmeyi başaracaktır.
Tahminim: 02 ÇŞ
D.La Coruna v Almeria
İç sahada başarılı sonuçlar alan ev sahibi son karşılaşmasını deplasmanda kazandı ve UEFA bandını zorlamaya çalışıyor. Sahasında konuk edeceği rakibi karşısında da etkili olan taraf olacaktır.
Tahminim: 1
Osasuna v Malaga
Osasuna iyi bir galibiyet serisi yakalamıştı ki son maçında seriyi bozdurdu. Şimdi ise bu hafta sonu sahasında güçlü rakibi malaga***8217; yı konuk edecek. Oldukça zor geçecek karşılaşmadan benim beklentim beraberlik olacak.
Tahminim: 0
Barcelona v Sevilla
Barcelona başarılı sezonunda şampiyonlar liginde de oldukça etkili olduğunu ortaya koydu. Şampiyonlar liginde yarı finale yükselen Barcelona 3 İngiliz ekibin içinden sıyrılarak kupayı kaldıracağını düşünüyorum. Bu hafta sahasında konuk edeceği rakibi Sevilla ile oynayacağı mücadele gollü bir karşılaşma olacaktır.
Tahminim: 1 üst
Gijon v Espanyol
Espanyol bundan 3 sezon öncesinde de ligde kalabilmek adına önemli maçlar çıkartmıştı ve ligde kalmaları son karşılaşmaya kadar hatta son dakikalara kadar sürmüştü. Buldukları tek golle ligde kalan Espanyol o sezondan bu yana alt sıralardan uzak durmayı iyi başarıyordu. Bu sezon yine düşme hattında yer alıyor. Sıkıntı içerisinde olan konuk ekip bu hafta içi deplasmanda konuk olacağı rakibi karşısında da zorlanacaktır. Bol gol beklediğim bu maçta üst tercihi doğru olandır.
Tahminim: Üst
Villarreal v Huelva
Villarreal şampiyonlar ligindeki yolculuğuna Arsenal***8217; le oynadığı maçta noktayı koymak zorunda kaldı. Şimdi artık lige dönüp ligi en iyi yerde tamamlamayı hedef edineceklerini düşünüyorum. Bu hafta içi sahasında konuk edeceği rakibini yenecektir.
Tahminim: 1
Mallorca v Valladolid
Valladolid 2 hafta önce Real Madrid karşısında oldukça derli toplu oyun oynayan ve başarışlı olabileceklerinin sinyallerini daha fazla veren takım konumundaydı. Son karşılaşmasını Villarreal karşısında oynayan ve -0 berabere kalan konuk ekip bu hafta arası deplasmanda başarılı olan taraf olacaktır.
Tahminim: 2
328 23:00 23.04.2009 Santander v Atl. Madrid
Oynadığı son 2 karşılaşmasında galibiyetle tamamlama başarısı gösteren Atletico Madrid seriye devam etmek adına önemli olan bu karşılaşmayı da kazanarak 34 puanın sahibi olma başarısını gösterecektir.
Tahminimiz: 2
|