Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23. April 2009, 18:23
GreyWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GreyWolf GreyWolf isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderatör

Tecrübe Puanı: 30
GreyWolf is on a distinguished road

sportin gijon & espanyol

gijon ispanya liginin bana göre en zayıf halkasıdır.kadro kalitesini kesinlikle beğenmiyorum.oyun sistemleride battı balık yan gider misali,ya herro ya merro tarzından.
hiç berabere kalamayan gijon,tarzanca oyun tarzı sayesinde,''1 puanı neyleyim 3 puan almadıktan sonra'' felsefesıyle,yerse yaptığı maçlarda aldığı 3 puanlarla şimdilik düşme potasının azcık üstünde duruyor.
4 haftadır mağlup oluyorlar ve muhtemelen bu hafta espanyol ve önümüzdeki hafta a.madrid deplasmanında mağlubiyet serisini sürdürecekler.

rakip espanyol ise,sociedadı son dakika gölüyle yenerek kümede kaldığı sezonki stres ve sıkıntıya girmemek için,erkenden uyanmış gibi görünüyor.
son 3 haftada 7 puan alarak epey soluklandılar.
iki takımında berabere kalma lüksleri yok..zaten gijon takımında berabere kalma kaygısıda yok...espanyol önümüzdeki iki hafta evinde betis ve valencia takımlarını ağırlayacak ki bunlardan valenci maçında 3 puan almaları epey zor olacaktır!!
o halde espanyol takımının valencia maçını kaybetme sermayesını alabılmesı ıcın gijonu mutlaka yenmesı gerekir.
bi nevi gijon ile evinde valncia ile deplasmanda oynayacaklarını varsaymaları lazım..

sonuç olarak berabere bitmeyecek bir maç ile karşı karşıyayız.ben kadrosunu beğendiğim ve sempati duyduğum espanyol'un sabırılı oyunuyla gijonu mat edeceğini düşünüyorum.
dijonun gol bulamama şansının olmadığını, bol gollü ve kırmızı kartların olduğu bir müsabakanın bizleri beklediğini düşünüyorum.

espanyol kazanır:2.50
over:1.70
4-6 gol:2.65