Hacettepe - Büyükşehir Belediye
Hacettepe yavaş yavaş bavullarını topluyor,küme düşmeleri garanti.Ama gecen hafta G.Antep karşısında tüm milleti yatırdılar,kaybedecek birşeyleri olmadıkları icin bir de her maç kazanılan puana göre para aldıkları icin,parayı cok seve bir başkan tarafından yönetildikleri icin bu haftalarda cok sıkı maclar cıkaracaklarını düşünüyorum.Eğer rakipleri orta sıralardan bir takım olsaydı Hacettepe bu rahatlıkla kazanabilir derdim,en azındna puan alabilirlerdi ama karşılarındaki rakipte zor durumda ve acil puanlara ihtiyacları var yoksa küme düşen 3.takım olacaklar.Bu tür maçlarda her zaman puana cok daha ihtiyacı olan takım kazanır,abdullah avcı yine saçmalamazsa belediye hızlı forvet hattıyla maçı koparır.
Büyükşehir Belediye kazanır.
Fenerbahçe - Ankaragücü
Fenerbahçe için bu maçın çok büyük bir önemi var,puandan öte bjk macı provası için maç önemli olacak bence,bir de Semih ve Volkanın cezalarını bitecegi maç olması bakımından da önemli.En önemlisi de Fenerbahçe'nin herşeiy olan Alex takıma geri dönüyor,Alex'ten sonra takımın en iyi futbolcusu olarak görülen Gökhan Gönül'de büyük ihtimalle saha da olacak ve Emre'nin da maça yetişmesi muhtemel.Fenerbahçe orta sahası yine eski görünümüne bürünecek yani.Orta sahada creative futbolcu eksikligini hisseden Fenerbahçe Alex'in tekrar sahalara dönmesi nedeniyle gücünü birden 2 kata çıkaracaktır.Sivas macında da gördük ara pas atabilecek futbolcunun olmaması pozisyon bulunmasını engelliyor.Uefa Kupası finali öncesi Saraçoğlunda son tangoyu Fenerbahçe kazanır ve hayati önem taşıyan bjk maçı öncesi morallenir.
Fenerbahçe Kazanır
Bursaspor - Denizlispor
Bursaspor Bjk macının ilk yarısında oynadıgı futbolla ben bu ülkenin yeni Arsenaliyim deid adeta,en sevdigim futbol tarzını ortaya koydular,orta sahaya direnen savasan kabiliyetli gencleri monte edip alan daraltan ve boğan presle rakibi bayıltıyorlar tabiri caizse,son 6 macları da böyleydi,bu futbolun meyvesini sene sonu alırlar inşallah,böyle dinamik bir takımın bizi avrupa da temsil etmesi hem onlar açısından hem de ülke futbolu açısından çok iyi olacaktır.Bu futbollarının en büyük nedeni bence Volkan Şen'dir.Hayatımd aizledigim en sıkı futbolculardan birisi,koşuları ve nokta paslarını çok begeniyorum,cok süratlı bir futbolcu,yakında büyüklerden birisi kapar düşüncesindeyim bu oyuncuyu.Denizlispor tam bir deplasman takımı görünümünde ama bu macta 2 gol bulsalar bile 3 tane yerler,ayağa pasları cok iyi beceren Bs seyirci avantajıyla da maçı rahat kazanır.
Bursaspor kazanır.
Kayserispor - Konyaspor
Kayserispor bi ara bocalamadna sonra yine eski hüviyetini buldu.Takım kadrosu gerçekten cok kaliteli,oynadıkları futbol birçok kişiyi tatin etmese de skora gitmeyi beceriyorlar,takıma kazandırılan her genc kendini gösteriyor ve yıldız adayı oluyor.Konyanın acil puanlara ihtiyacı var ama Kayseri'de kötü gecen bir seneyi lig sonlara doğru toparlayıp taraftarlarını memnun etmek isteyecektir.Yeni stat onlara yeni bir hava getirdi,Mehmet Topuzlu orta saha bu maçı sıradan bir takım görüntsünde olan konyadan söküp alır.
Kayserispor kazanır
Eskişehir - Beşiktaş
Eskişehir süper lige cıktı ve kendinden beklenmeyecek kadar sağlam top oynadı,özellikle forvet hattı için getirilen isimler ilaç oldu es ese.Bülenti futbol tarzını ve süratini cok begeniyorum Eskişehir'de,birçok macın gizli kahramanıdır bana göre.Bu sene büyüklerle yaptıkları maçlarda fırtına gibi estiler.Gs yi 2 kere mağlup ettiler kendi evlerinde Fenerbahçe ile berabere kaldılar hem de 10 kişiyle,yani büyük takımlara karşı takım motive olmasını biliyor.Youla onlar için büyük kazanc.Avrupa futbolu ve Metz'de oynaması ona cok olumlu yansımıs,bence eskisinden daha iyi bir Youla var bu sefer.Eskişehirin taraftarları zaten malum,takımın itici güçleri.Beşiktaşa gelince,hafta ici ankaraspor ile kupa macına cıktılar ve kötü bir futbol ortaya koydular,2009 senesinin ilk maglubiyetini aldılar.Kupa maçının yorgunlugunu hissedecekler bu maçta,şampiyonluk stresinden dolayı zaten iyi olan defans hattının bu maçta Youla karşısında bocalayacagını düşünüyorum.Hem yorgun olmaları hem de Eskişehirin büyük takımlara karşı naısl oynaması gerektigini bildigimden dolayı bu maçta Es esesi bir adım önde görüyorum ve kesinlikle kazanacakları bir maç olacak bence.
Eskişehir kazanır.
|