Tekil Mesaj gösterimi
Alt 9. September 2009, 01:08
By_Wade By_Wade isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Paylaşımcı Üye

Tecrübe Puanı: 3
By_Wade is on a distinguished road

Bosna Hersek - Türkiye Üst 1.45
Türkiye daha önce böyle final maçları oynamıştı.Euro 2008 elemelerinde Norveç deplasmanına gitmiştik.Maçın başında saçma sapan taçtan bir gol yiyip 1-0 yenik duruma düşmüştük.Ama sonra Emre ve Nihat'ın golleriyle 2-1 galip gelmiştik.Yine kazanmamızı tabi ki isteriz.Ama pek kolay olmayacak kazanmamız.Bosna Hersek'in hocası tribünlerin stada yakın olduğu bir stada maçı aldırmış.Özellikle kale arkası kaleye çok yakınmış.Böyle baskılı bir ortam olacak.Bosna'nın hücum silahları kuvvetli.Ben, fazla beğenmem aslında Boşnak hücum hattını ama bizim savunmamız için çok tehlikeli oyuncular.Dzeko,Misimovic,İbisevic,Salihovic,Muslu movic.Bizim milli takımımız da boş bir takım değil tabi ki.Arda,Tuncay,Hamit,Emre gibi oyuncularımız var.İyi oynadığımızda yenemeyeceğimiz takım yok.
Ben maçtan abuk sabuk bir skor çıkacağını düşünüyorum.Savunmamız çok kötü hepimiz biliyoruz.Onların da pek geriye yaslanıp 90 dakikayı götüreceklerini düşünmüyorum.Belli olmaz ama bence dengeli bir oyun oynacaklar.90 dakika full defans yapsalar da bu sefer kontra ataklar ile tehlike yaratmak isteyeceklerdir ve bir şekilde bize gol atarlar.Biz zaten mutlak kazanmaya gidiyoruz.Üst mantıklı tercih.Farklı bir sonuç da çıkabilir ama doğru tercih üst.