Cumartesi pazar TSL ve BANK ASYA tahminlerim
131 Boluspor Kardemir Karabük
Boluspor hocayı gönderdikten sonra son 2 haftada galip geldi ve galibiyer serisini devam ettirmeyi düşünüo ama kardemir karabük bu sene TSL için uğraşıyo ve hakkaten gerek deplasmanda gerek içerde süper maçlar çıkartıyo bence bu maçıda rahat alıcaktır onun için ben tek kalemde 2 diyorum bu maça
245 Fenerbahçe Ankaragücü
Fenerbahçede son haftalarda bir çöküş var ve bu aralar çalkantılı bir dönemden geçiyolar ve bu hafta birsürü sakatı var ayrıca cezadan dolayı maç seyircisiz ve fenerbahçe seyirci yardımı olmadan pek güzel işler başaramıyo onun için bu maçı ben çifte şans 02 oynayacağım
302 İst.Büyükşehir Bld. Kayserispor
Büyükşehir belediye için işler pekte iyi gittigi söylenemez kayseri ise gerçekten süper bir grafik yakaladı ve devam etmek istiyor ama ne olursa olsun kayserinin bu maçı alacagını düşünüyorum riske almak istemeyenler için bu maç denilebilir
304 Gençlerbirliği Gaziantepspor
Gençler birligi hakkaten yükselmeye çalışan ve birşeyler yapmayı planlayan bir takım bence gençlerbirliği bu maçı alır gaziantep için ise işler bu aralar pek iyi gittiği sölenemez heleki gaziantepin deplasman karnesine bakıldıgında vasat bir durum vart ortada o yüzden ben bu maç 1 biter diyorum ama yok ben 1 oynamam diyenler ise alt bu maç için ideal bir seçim gibi görünüyor
305 Sivasspor Eskişehirspor
Sivas için işler hiç iyi gitmiyor hemde hiç eskişehir ise geçen haftaki fenerbahçe galibiyetinden sora güzel moral depoladı ve aynı gaz ile bu maçıda rahatlıkla alacagını düşünüyorum bu maçın oluru bence 2 dir ama diğer bir seçenek olarakta alt diyorum şahsen
306 Bucaspor Çaykur Rizespor
İşte haftanınj en çok beklediğim maçı bu maçıda bütün bucaspor maçları gibi türübünen seyredicem gel gelelim çaykur rize hocayı değiştirdikten sora güzel işler yapıyo ama deplasman karnesi tıpkı bucaspor un deplasman karenesi gibi bucaspor ise ewinde hiç maç kaybetmemiş bir takım ama bu aralar oyuncuları ile başı belada ama ne olursa olsun bu maçı bucaspor un alcagını düşünüyorum onun için bu maçı bankoma alıcam ve 1 diyorum
308 Giresunspor Konyaspor
İşte hafta sonu beklediğim bir diğer maç bu maçta diğerleri gibi çok kritik giresun ewinde gerçekten muhteşem ve kontrollü bir futbol oynuyor konyaspor ise deplasman karnesi pekte iyi değil ama konyaspor liderliği kaybetmemek için bu maçı kazanamak zorunda bu maçta bence bir galip olmayacak o yüzden ben 0 girin derim
309 Hacettepe Karşıyaka
Hacettepenin performansı bu aralar berbat karşıyaka ise güzel bir çıkış yakalamaya çalışıyo bu maç için fazla konuşmayacagım ama bence bu maçın oluru 2
|