Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4. March 2009, 21:24
GreyWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GreyWolf GreyWolf isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderatör

Tecrübe Puanı: 30
GreyWolf is on a distinguished road

Eto'o Transferiyle İlgili Konuştu

Bu sezon kariyerinde ilk kez Altın Ayakkabı ödülünü kazanma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kamerun'lu yıldız Samuel Eto'o, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuşarak spekülasyonlara açıklık getirdi. La Liga'da kaydettiği 23 golle Barcelona'nın en büyük silahlarından olan Eto'o, Fransız Sportweek dergisine yaptığı ve Katalan kulübün resmi internet sayfasından da yayınlanan açıklamasında şunları söyledi: "Ayrılmak gibi bir niyetim hiç yok ve Barca'nın da beni satmak gibi bir düşüncesi olduğunu zannetmiyorum. Bu haberleri siz gazeteciler yaratıyor ve insanları kışkırtıyorsunuz. Kontratımın bu sezon sonunda bittiğini zannedip ona göre haberler yapıyorsunuz ancak sözleşmemin 2010 yazına kadar devam ettiğini unutmayın. Guardiola ile sezon başında oturduğumuzda sadece 1 yıllık bir projeyi konuşmadık. Bizi barış ve huzur içinde çalışmamız için artık rahat bırakın. Ortada hiçbir şey olmadığı halde, çok gereksiz ve anlamsız haberler çıkarıyorsunuz." Son günlerde İtalyan ve İspanyol medyasında, Kamerun'lu Milli futbolcunun AC Milan'a transfer olacağı haberleri sıkça yer almıştı.

Konu GreyWolf tarafından (4. March 2009 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.