Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22. March 2009, 15:18
murat_34 murat_34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tecrübe Puanı: 0
murat_34 is on a distinguished road

MANCHESTER CITY-SUNDERLAND

City için geçen maçtaki yorumumda,eğer Aalborgu eleyemezlerse Mark Hughes'i gönderecekler demiştim.Nitekim City evinde beni yanıltmayıp Aalborg u 2-0 geçmişti ancak Danimarkadaki rövanşta son 10 dakikada gelen gollerle penaltılara uzayan maçta ecel terleri döktüler..

Hughes direkten döndü dönmesine,bu kez de Aalborg deplasmanında sinir krizleri geçirip Başkan artık Hughes in kredisinin bittiğini belirten Arap müteşebbis'e laf çarptırıp

''Herkes kendi işine baksın,oyuncularımın kondisyonu ve takımın taktikleri Hughes takımın başındayken onu ilgilendirir'' demeci ortalığı iyice karıştırdı..

Milyonlarca dolar harcanan para,müthiş transferler ve ligde hala daha 11.sırada bulanan City...

Sunderland ekibine baktığımızda son 4 maçta alınan 2 puan,düşme potasına iyice yaklaşıyorlar.Bu maçtan sonra da West Ham gibi zorlu bir deplasmana gidecekler.Dolyısıyla korkulu rüyadan kurtulmak için bu maçta değil beraberliği gaklibiyeti kovalayacaklarını düşünüyorum.

City cephesinde Aalborg maçında sakatlanan Stephan Ireland ve Wayne Bridge sakatlar.Uzun süredir sakatlığı bulunan Craig Bellamy nin yanı sıra ortasahda oynayan Nigel de Jong un durumu belirsiz.

Sunderland de ise Kieran Richardson cezalı,ban Haim ise kadroda yerini alamayacak.Ayrıca sakatlıkları bulunan Anton Ferdinand ve Nyron Nosworthy bu maçta sahalara geri dönüyorlar..

Zevkli gweçmesini düşündüğüm bu maçta City ekibi ağır basan taraf.Oyun olarak ve futbolcu kalitesi olarak Sunderland'in üstündeler..Ayrıca bu maçta olası puan kaybı artık sezon sonunda gitmesi kesinleşen Hughes'i daha erken yolculuğa çıkarabilir.Bu anlamda taşların yerinden oynamaması için kazanması gerek City nin.Sunderland ise rakibinin hafta içinde rakibinin UEFA maçından dolayı yorgun olduğunun farkında ve bu fırsatı iyi değerlendirmek isteyecektir.Dolayısıyla Sunderland ekibinin de gol ya da goller bulması sürpriz olmaz.

Bir de ufak dipnot;Mark Hughes menajerlik kariyerinde Sunderland ekibine hiç kaybetmedi

Manchester City Kazanır

Sunderland gol atar