İspanya - Türkiye
Ne zaman bir Türk takımının ya da bizzat Türk Milli Takımı'nın maçı olsa U.A. arenada, çok yazılıp çizilecek bir şey olmaz. Zira bahis forumu kullanıcısı ortalama bir futbolsever tüm detayları zilyon kaynaktan alır okur. O yüzden bu tarz maçlarda güvenle düşündüğünüz bir tahmininiz olduğunda da yazacak pek bir şey kalmaz aslında.
Terim'in ilk defa, "Birinci değil, ikinci oluruz" "Kaybetsek de önemli değil" tarzı açıklamalar yaptığına şahit oluyorum. Kalli gibi maç öncesi inanmadığı şeyleri, sırf rakip takımı rehavete sokmak amacıyla söylemesi de tarzı olmadığından bu düşüncesini samimi buluyorum. Fakat ne olursa olsun, baştan teslim olacak bir takım değil milli takımımız, ki bunu en Terim düşmanı bile yazın görmüş, futbolla alakasız olan ecnebi gençleri bile bunun geyiğini yapmıştır. Evet defansımızda büyük sorunlar var. Servet-Emre ikilisi, önlerinde Mehmet Topal-Hamit ikilisi yok. Ama yaz takımından farklı olarak sağ beke mühtiş yakışan Gökhan Gönül ve ilk kez Terim torpili olmadan formayı hakeden bir performans sergileyen Emre var. Terim'in çılgınlık yapmayıp ilk dakikadan itibaren, tıpkı Bosna'nın ilk grup maçında yaptığı gibi, kontrollü bir oyun tercih edeceğini düşünüyorum. Özellikle defans önünde Aurelio-Ayhan-Emre üçlüsünü oynatıp, çift forvetle sahaya çıkmazsa bu mantalitede olduğuna daha da emin olacağım. İspanya çok güçlü bir takım, hatta son kupayı da alması da kanıtlıyor ki, Avrupa'nın mevcut en iyi kadrosu. Ama bir önceki grup maçlarında ve ilk Bosna maçında yaşadığı sıkıntılar da hafızası kuvvetli futbol seyircisinin aklındadır.
Maç sonu sonucu için pek umutlu olmasam da, Terim'in motivasyon yeteneği ve oyuncularımızın extra direnci ile İlk yarıyı mağlup kapamayacağımızı ve ilk yarının BERABERE biteceğini düşünüyorum.
İLK YARI BERABERLİK
|