Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. March 2010, 01:22
Babacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Babacan Babacan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Süper Moderatör

Tecrübe Puanı: 5
Babacan has a spectacular aura aboutBabacan has a spectacular aura aboutBabacan has a spectacular aura about
Standart Fransa Ligine Fransız Kalmayın 6 Mart Kuponum

Bankolar

1. Rennes-Monaco
oran:3.50
ms:2
Rennes geçen hafta Montpeliere yenilmesi bir tarafa 2 kırmızı kart gördü, Monaco şekil futbol oynuyor.Her zamanki Monaco ile her zamanki Rennes maç yapsa bile en az berabere fakat bu maçta Monaco yine gününde Rennes eksikler ile dolu.

2. St.Etienne-Lille
oran:2.10
ms:2
St.Etienne'nin oynadığı futboldan nefret ediyorum.İnadına rakibine oynuyorum ama size şunu garanti ederim maç ALT bitecek.Klasik St.Etienne maçı

3. Lens-Paris St
oran:2.15
alt/üst:ÜST
Bu maçın üstü nasıl bu kadar oran veriyor aklım almıyor.Daha ilk yarıdan en az 2 gol çıkar bu maçta Lenste gollü maçı sever Paris St de.Üst kaçınılmazdır.

Plaseler

1. Nice-Nancy
oran:2.00
ms:1
Nice için kazanabileceği nadir maçlardan birisi kümede kalma yolunda bu şansı iyi kullanacaktır.

2. Sochaux-Toulouse
oran:1.35
alt/üst:ALT
Denk güçlerin maçı favori belirlemek imkansız.
Toplam Gol Sayısı: 0 veya 1 cazip ihtimallerden.

Süprizler

1. Auxere-Valencienies
oran:1.80
ms:1
Auxere evinde fazla iyi gidiyor.Her an bir kayaya toslayabilir.Bu engelide aşacağını düşünüyorum ama benim için en büyük süpriz diğer maçlara nazaran Auxere galibiyeti.

Herkese bol şanslar.