Sheffield Utd-Barnsley
Ne yaptın be Barnsley... Sen son 8 maçının 6'sını kendi sahanda oyna ve olası 24 puandan yanlızca 10'unu hanene yazdırabil. Özellikle bu dönemde direk rakipleri olan Charlton ve Forest karşısında galibiyet alabilselerdi son haftalara nispeten daha rahat gireceklerdi. Nitekim kalan 7 maçlarında öyle kötü bir fikstürleri var ki!! Bu 7 maçın 5'i deplasmanda oynanacak. Ve bu 7 rakip takım arasında Premier League'i kovalayan United, Reading ve Wolves var.
İki takım arasında oynanacak bu karşılaşma aynı zamanda bölgesel derbi niteliğini taşıyor.
Sheffield UTD. son dönemde ortaya koyduğu performans ile bir anda kendini direk yükselme potasının 3 puan uzağında bulmuştu.
Birmingham'ın bu gece oynanan maçta Wolves karşısında 3 puanı 2-0'lık bir skorla alması neticesinde bu fark tekrar 6 puana çıktı ama United'ın ilk iki takımı son maçlara kadar kovalayacağına adım gibi eminim.
Maç öncesinde her iki takımda da önemli eksik bulunmuyor.
Her iki takımın kalan maçlarını incelediğimde Barnsley'in olası bir Forest ve Southampton atağıyla kendini bir anda League One'da bulacağını düşünüyorum.
United'ta buraya kadar getirdiği Premier League hedefini bu saatten sonra Barnsley karşısında heba etmez.
Bölgesel derbi olması gerçeğini göz ardı etmiyorum ama, kadro kalitesi ve son dönemdeki performansıyla Sheffield UTD.'ın bu maçtan 3 puanla ayrılacağını düşünüyorum.
Sheffield Utd. Kazanır....
|