Tekil Mesaj gösterimi
Alt 7. April 2009, 14:47
alex34 alex34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 0
alex34 is on a distinguished road

Watford vs Southampton

Ben Southampton( Kisaca Soton denir ingiltere'de)'da bir kac sene yasamis biri olaraktan bu takimi yakindan taniyorum. Ekonomik problemler ve kotu yonetim bu takimi coca cola lig 1 e dusmenin esigine getiirdi. Bugun ise Southampton Klubunun cezasi belli olacak. Buyuk olasilikla 10 puanlik ceza bile gelse gelecek sene icin gecerli olacak. Onun icin bugunku mac Southampton icin ve taraftarlar icin son sans olarak goruluyor( hatta D-day bile deniliyor soton taraftari arasinda, ikinci dunya savasindan hatirlayacagimiz bir kelime) ve rakipleri hedefsiz Watford. Southampton taraftarlari bu deplasmana onlara ayrilan biletlerin hepsini satin aldi ve hatta biletsiz taraftarda gidip stadin cevresinden bilet almaya calisacak. Bu mac nerdeyse southampton icin olum kalim maci olmus durumda. Istatistikelre bakarsak butun maclari aralrinda ust bitmis, ve watford ve southamptonin son durumlarina bakarsak bol gol atip yedikleri goruluyor. Bu macin ust bitmesi buyuk olasi. Ama oranlarada baktigimizda Southampton'a verilen oran cok cazip. watford evinde cok iyi olmasina ragmen ben bu macta cok isteyen olacak takimin soton olacagindan 2 bahsinin degerlendirilmesini uygun goruyorum. Bakalim nolcak..

Over 2.5
Southampton 2