4-5 Mart Hollanda Kupası
RODA - VOLENDAM
Volendam önce ikinci lig ekibi Venlo ile deplasmanda karşılaşıp uzatmalarda 10 kişiyken bir gol bulup 3.tur'a atladı.Üçüncü turda Ajax'ı evinde ağırlayıp normal süresi 0-0 biten maçın uzatmalarında bir gol bulup 4.tura geçti.4.Turda Excelsior'u son dakikalarda bulduğu 3 golle mağlup etti.
Roda Capelle'yi deplasmanda 4-2 yendikten sonra,Willem'i 1-0 mağlup etti.4.turda Lienden'le 0-0 berabere kalıp uzatmalarda iki gol bulup çeyrek finale geldiler.
Volendam son maçlarında skor bulmakta zorluk çekmiyor ve iyi bir mücadele ortaya koyuyor.Volendam şu an ligde son sırada olsa da ben onların kurtulabileceklerine inanıyorum.Roda'da golcü Andres Oper'in olmamasından Volendam defansının bu maçta zorlanmayacağını düşünüyorum. Ligdeki ilk maçı Volendam evinde 3-1 kazanmıştı.Ben bu maçta Roda'nın gol bulamayacağını, Volendam'ın da gününde olursa 2 ya da 3 farklı bir galibiyet alacağını düşünüyorum.Volendam için verilen oran risk almaya değer.
VOLENDAM KAZANIR 4.5 @ iddaa
|