13-14 Ocak 2010 İddaa İdeal Kupon
539-Genoa-Catania-1-1.55
Genoa evinde oynadığı maçlarla ligde tutunan bir takım.Rakibi Catania da deplasmanda çok vasat oynayan bir takım.Kendi sahasında rahat gol atabilen Genoa kupaya da önem veriyor.Ev sahibi mutlak favorim.
546-Lille-Rennes-(H:1)-3.15
Lille süper bir sezon geçiriyor.Gervinho'nun takımda olmayacak oluşu önemli eksik.Lille takım oyununu iyi oynadığı için yine de handikaplı şekilde bu maçı alacaktır.
571-Sevilla-Barcelona-(H:2)-3.15
Barcelona ilk maçta kaybetti ama hafta sonu morallendiler.5-0 sonuç özellikle de Messi'nin performansı etkileyiciydi.Barcelona turu atlamak için ofansif oynayacak.Barcelona'nın bu akşam farklı şekilde galip geleceğini düşünüyorum.
581-Fiorentina-Chievo-1-1.55
Ev sahibi bu maçı alır.Kadro kalitesi olarak rakibin birkaç gömlek üstündeler.Tahmin 1.
588-Mallorca-Vallecano-(H:1)-2.20
Mallorca'nın kendi sahasında oynadığı maçlara baktığımızda süper bir performans gösterdiklerini görüyoruz.Alcorcon'un Real'e yaptığı sürprizden sonra La liga ekipleri bu maçlarda daha dikkatli oynuyorlar.Mallorca en az iki farklı yener.
Oynayanlara bol şans diliyorum.
Toplam:52.44
Konu the_men tarafından (13. January 2010 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
|